Panash Banner
tekst
 
# 

Update van een Nederlandse traditie


De naam Panash komt van een samenstelling van ‘pannenkoeken’ en ‘Ashwien’, de bedenker en oprichter van het product. Panash is ontstaan vanuit een grote liefde voor alles wat met eten te maken heeft. Lekkere recepten, verse producten, mooie kruiden en gezelligheid.

Wij geloven dat de Nederlandse traditie van pannenkoeken eten toe is aan onze update. Want hoewel we al jarenlang enorm blij worden van pannenkoeken, vinden we ze ook ongezond en calorierijk. Bovendien missen we de variatie en eten we pannenkoeken vaak als comfortfood en niet als volwaardige en gezonde maaltijd.

Panash pannenkoekenmix is niet alleen een volledig plantaardig product, maar is ook zonder eieren en (koe-)melk te bereiden. De mix past daarom goed in een vegan of lactose vrij dieet. Probeer daarom ook eens onze varianten met havermelk en appelmoes!
Gezond en bewust eten is de nieuwe norm. Met onze update gaan ook pannenkoeken hierin mee. En wij gaan laten zien dat dit kan! Panash, for the love of pancakes!

Ashwien en Reena Bisnajak
Makers van Panash pannenkoekmixen

 

Ashwien - selfdeclared foodie

Als selfdeclared foodie vind ik het heerlijk om te koken en te bakken. Het is passie, cultuur, comfort, ontspanning en creativiteit ineen. Het liefst samen eten met vrienden en familie en dan nieuwe dingen uitproberen; Italiaans, oosters of net wat er op YouTube trending is. Of juist traditioneel pannenkoeken, maar dan met chocola of juist hartig met gerookte zalm en crème fraîche.

Grote innovaties op het gebied van bakproducten zijn er maar weinig. Vooral in de pannenkoeken wereld; melk en eieren erbij en klaar, heerlijk en eenvoudig.

 

Maar tegenwoordig kan het spannender. Ik wist dat hier meer mogelijk was. Ik wilde meer opties en daarbij rekening houdend met mijn gezondheid en zuinig omgaan met onze leefomgeving. Minder suiker, geen dierlijke producten, biologisch. En dit alles zonder in te leveren op smaak.

Toen ik ook nog ging nadenken over mijn toekomst in het bedrijfsleven, werd het duidelijk dat ik mijn passie moest gaan volgen. Baan opgezegd, vriendje bleef werken, dus de hypotheek konden we blijven betalen en here we are: de pannenkoeken revolutie is gestart. Met Panash! :-)

Ashwien en Reena
 
 

Reena – op zoek naar lekker en gezond

Mijn broer en ik delen de opvatting dat samen eten gelijk staat aan gezelligheid. We maken vaak het grapje dat elk gesprek draait om eten. Al begint het gesprek over een leuke film, aan het einde hebben we inspiratie voor de volgende maaltijd :-). Eten zit diep in onze cultuur, het is wie wij zijn.

Sinds ik moeder ben van twee jongens ben ik continu op zoek naar lekkere en gezonde maaltijden. Los van goede voeding voor mijn kinderen, wil ik dat ze ook kunnen genieten van lekker eten. Panash is het antwoord op mijn zoektocht naar verantwoorde maaltijden. Zonder onnodige ingrediënten en wat wij noemen 'Puur' Panash: biologisch, geen toegevoegde suikers, rijk aan vezels en lekker. Daar staan wij voor!

En om van 'eten' je beroep te maken, is natuurlijk een cadeautje!