Ashwien - selfdeclared foodie
Als selfdeclared foodie vind ik het heerlijk om te koken en te bakken. Het is passie, cultuur, comfort, ontspanning en creativiteit ineen. Het liefst samen eten met vrienden en familie en dan nieuwe dingen uitproberen; Italiaans, oosters of net wat er op YouTube trending is. Of juist traditioneel pannenkoeken, maar dan met chocola of juist hartig met gerookte zalm en crème fraîche.
Grote innovaties op het gebied van bakproducten zijn er maar weinig. Vooral in de pannenkoeken wereld; melk en eieren erbij en klaar, heerlijk en eenvoudig.
Maar tegenwoordig kan het spannender. Ik wist dat hier meer mogelijk was. Ik wilde meer opties en daarbij rekening houdend met mijn gezondheid en zuinig omgaan met onze leefomgeving. Minder suiker, geen dierlijke producten, biologisch. En dit alles zonder in te leveren op smaak.
Toen ik ook nog ging nadenken over mijn toekomst in het bedrijfsleven, werd het duidelijk dat ik mijn passie moest gaan volgen. Baan opgezegd, vriendje bleef werken, dus de hypotheek konden we blijven betalen en here we are: de pannenkoeken revolutie is gestart. Met Panash! :-)
Reena – op zoek naar lekker en gezond
Mijn broer en ik delen de opvatting dat samen eten gelijk staat aan gezelligheid. We maken vaak het grapje dat elk gesprek draait om eten. Al begint het gesprek over een leuke film, aan het einde hebben we inspiratie voor de volgende maaltijd :-). Eten zit diep in onze cultuur, het is wie wij zijn.
Sinds ik moeder ben van twee jongens ben ik continu op zoek naar lekkere en gezonde maaltijden. Los van goede voeding voor mijn kinderen, wil ik dat ze ook kunnen genieten van lekker eten. Panash is het antwoord op mijn zoektocht naar verantwoorde maaltijden. Zonder onnodige ingrediënten en wat wij noemen 'Puur' Panash: biologisch, geen toegevoegde suikers, rijk aan vezels en lekker. Daar staan wij voor!
En om van 'eten' je beroep te maken, is natuurlijk een cadeautje!