Panash mix |
Pannenkoekmix Cacao |
Moment |
tussendoortje |
Duur |
50 minuten |
moeilijkheid |
💚 |
Bak je vegan? Dan gebruik je af en toe hele andere ingrediënten! Dit heerlijke chocoloade bananenbrood recept heeft een 'geheime' toevoeging: courgette! Dit zorgt voor een heerlijk luchtige en niet-droge textuur. Je maakt dit bananenbrood met de Cacao pannenkoekmix! Gemaakt door de getalenteerde foodieroomie 💚
Hoeveelheden natte ingrediënten
2 | geprakte bananen |
125 ml | amandelmelk |
1 eetlepel | gesmolten kokos olie |
20 gram | honing (of meer als je het zoeter wilt) |
20 gram | noten boter |
Hoeveelheden droge ingrediënten
250 gram | Panash Pannenkoekmix Cacao |
50 gram | havermeel |
1 theelepel | kaneel |
1/2 theelepel | nootmuskaat |
1 theelepel | bakpoeder |
1 theelepel | baking soda |
Hoeveelheden ingrediënten om in het beslag te doen
20 gram | zademix |
15 gram | gedroogde kokos |
20 gram | gedroogde cranberry |
280 gram | geraspte courgette |
Bereiding
Meng eerst de natte en droge ingrediënten apart door elkaar. Daarna mogen ze bij elkaar en mogen de zaden, kokos, cranberries en courgette erbij. Goed mengen en daarna in de oven op 175 graden voor 40 - 50 minuten.
Dit recept gemaakt?
Tag @panashpancakes @foodieroomie op Instagram en gebruik hashtag #panashpancakes