Panash mix |
Cake & Muffin Mix Cacao |
Moment |
to-go, lunch, traktatie |
Duur |
15 min voorbereiding en 40 min bakken |
moeilijkheid |
💚 |
Panash mixen zijn niet alleen perfect voor cakes, maar ook voor brownies! Hieronder een recept voor lekkere vegan brownie. Enjoy! Ashwien en Reena. ps. Wist je dat brownies compacter zijn dan cakes? Dat maakt ze zo lekker chewie! 🤎
Ingrediënten
Hoeveelheid |
|
400 gram | Cake & Muffin Mix Cacao |
200 gram | chocolade druppels (of reep in stukjes) |
160 ml | plantaardige melk |
160 ml | water |
50 gram | appelmoes |
50 ml | olie |
60 gram | geprakte avocado (ca. halve avocado) |
1 theelepel | vanille essence |
1 zakje | baking soda (5 gram) |
0,5 | theelepel zout |
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C en beboter de bakblik. Meng de Panash mix, baking soda en zout in een grote kom. In een tweede kom de plantaardige melk, water, olie, vanille essence, avocado en appelmoes goed mixen en dan toevoegen aan de droge ingrediënten. Meng tot een glad beslag en voeg de chocoladedruppels toe. Bak de brownie en check met een satéprikker of het gaar is.
Variatie tip
Geen chocoladedruppels in huis? Breek dan een chocolade reep in kleine stukjes. Ook lekker met frambozen, bosbesjes of aardbeien door het beslag of bij het serveren. Voor een crunch, voeg pecannoten toe (zoals wij :-)
Dit recept gemaakt?
Tag @panashpancakes op Instagram en gebruik hashtag #panashpancakes