Bananenbrood, maar dan glutenvrij? Het kan! Zonder in te boeten aan smaak. Heerlijk luchtig zonder toegevoegde suiker en alleen maar pure ingrediënten. Het recept is van Food a la Lot. Zij heeft van glutenvrije recepten haar specialisatie gemaakt.
Registreer je en maak gebruik van de gratis verzending.
Maak je account aanBananenbrood, maar dan glutenvrij? Het kan! Zonder in te boeten aan smaak. Heerlijk luchtig zonder toegevoegde suiker en alleen maar pure ingrediënten. Het recept is van Food a la Lot. Zij heeft van glutenvrije recepten haar specialisatie gemaakt.
Met deze red velvet oreo cake van de Kookmutsjes verover je alle harten. Het kost even wat tijd, maar dan zet je wel echt iets moois en bijzonders op tafel.
Dit Litouwse recept van Rugile-grab-a-bite moet je echt een keer geprobeerd hebben. Fluffy pancakes gemaakt van Panash pannenkoekmix en cottage-cheese. Wat een smullerij!
Panash pannenkoekmixen zijn perfect voor koekjes, cakes of muffins. Hierbij ons recept voor lekkere kokos gember koekjes! Makkelijk en snel.
Bak je vegan? Dan gebruik je af en toe hele andere ingrediënten! Dit heerlijke chocoloade bananenbrood recept heeft een 'geheime' toevoeging: courgette!
Panash mixen zijn niet alleen perfect voor cakes, maar ook voor brownies! Hieronder een no-fail recept voor een lekkere vegan brownie 🤎
Groente wraps gemaakt van onze pannenkoekmix met twee variaties groentevulling, ideaal als gezonde traktatie of als een bijzonder picknick recept.
Haal de zomer in huis met deze Aziatische pannenkoekjes. Gevuld met knapperige groenten en een lekkere pinda-dip om erbij te serveren.
Panash pannenkoekmixen zijn - door de basis van biologisch speltmeel - perfect voor koekjes, cakes of muffins. Hieronder ons recept voor lekkere vegan muesli koekjes.
Ons recept voor lekkere vegan mueslibollen. Dit basis recept kun je ook gebruiken voor de andere mixen, maar dan krijg je natuurlijk ook een andere smaak!
Zelf taartjes maken? Dan kan! Deze zomerse traktatie is een heerlijke verrassing! Maak ze zelf door kleine pannenkoekjes te stapelen met een slagroom+mascarpone+limoncello mengsel.
Dit recept is met verse mango en stemgember. De kardemom in de pannenkoeken voegt een heerlijk Aziatische smaak toe aan dit gerecht!