Panash mix |
Gember & Citroengras |
Moment |
tussendoortje |
Duur |
30 minuten |
moeilijkheid |
💚 |
Panash pannenkoekmixen zijn - door de basis van biologisch speltmeel - perfect voor koekjes, cakes of muffins. Hieronder ons recept voor lekkere muesli koekjes. Heb jij ook een favoriet? Deel via instagram. Enjoy!
Dit recept is voor circa 15 koekjes.
Dit recept is met Panash Gember en Citroengras pannenkoekmix, maar alle varianten zijn geschikt! Varieer ook eens met kaneel, maan- of chia-zaadjes of koekkruiden. In plaats van havermelk kun je ook een andere melk gebruiken.
Hoeveelheid |
|
100 gram |
Panash mix |
25 gram |
suiker |
100 gram |
muesli (die je thuis hebt) |
40 ml |
plantaardige olie |
50 ml |
havermelk |
Meng alle ingrediënten
Oven verwarmen tot 180°C. Panash pannenkoekmix, suiker en muesli in een kom mengen. In een tweede kom de olie, havermelk en vanille mengen en goed doorroeren. Voeg de droge en natte ingrediënten nu samen. Bakpapiertje op een bakplaat en dan kleine bolletjes van het deeg (ca. 3 cm) maken. Voorzichtig aandrukken tot een plat koekje. Na 15-20 min uit de oven en laten afkoelen
Genieten en bewaren
Deze gezonde muesli koekjes zijn een perfect tussendoortje. Luchtdicht kun je ze wel een week bewaren. Tast maar toe!