Bananenbrood, maar dan glutenvrij? Het kan! Zonder in te boeten aan smaak. Heerlijk luchtig zonder toegevoegde suiker en alleen maar pure ingrediënten. Het recept is van Food a la Lot. Zij heeft van glutenvrije recepten haar specialisatie gemaakt.
Registreer je en maak gebruik van de gratis verzending.
Maak je account aanBananenbrood, maar dan glutenvrij? Het kan! Zonder in te boeten aan smaak. Heerlijk luchtig zonder toegevoegde suiker en alleen maar pure ingrediënten. Het recept is van Food a la Lot. Zij heeft van glutenvrije recepten haar specialisatie gemaakt.
Misschien ken je ze wel uit Zuid Frankrijk, de Socca. Pannenkoeken gemaakt van water en kikkererwtenmeel, is dit een ideaal glutenvrij en vegan tussendoortje of lunch. En heel eenvoudig zelf te maken.
Fancy Panash blini's met zalm zijn eenvoudig te maken door een deel van de melk te vervangen door yoghurt. Serveer ze als chique borrelhapje of als amuse. De venkel in de pannenkoekmix is erg smaakvol bij de gerookte zalm!
Deze Rode Biet & Venkel pannenkoekjes kun je als wrap oprollen en meenemen. Ideaal als lunch! Zacht roze van kleur zijn ze er ook nog eens heel erg leuk uit. En dan ook nog eens super makkelijk te maken.
Met deze red velvet oreo cake van de Kookmutsjes verover je alle harten. Het kost even wat tijd, maar dan zet je wel echt iets moois en bijzonders op tafel.
Behalve voor Cakes en Muffins, kan je de Cake & Mufinmix ook heel goed gebruiken voor koekjes, repen of appelkruimelgebak. Eenvoudig gemaakt en succes gegarandeerd!
Dit Litouwse recept van Rugile-grab-a-bite moet je echt een keer geprobeerd hebben. Fluffy pancakes gemaakt van Panash pannenkoekmix en cottage-cheese. Wat een smullerij!
Panash pannenkoekmixen zijn perfect voor koekjes, cakes of muffins. Hierbij ons recept voor lekkere kokos gember koekjes! Makkelijk en snel.
Bak je vegan? Dan gebruik je af en toe hele andere ingrediënten! Dit heerlijke chocoloade bananenbrood recept heeft een 'geheime' toevoeging: courgette!