Panash mix |
Pannenkoekmix Gember & Citroengras |
Moment |
tussendoortje |
Duur |
15 minuten voorbereiding en 12 minuten bakken |
moeilijkheid |
💚 |
Panash pannenkoekmixen zijn perfect voor koekjes, cakes of muffins. Hieronder ons recept voor lekkere kokos gember koekjes! Enjoy!
Hoeveelheden ingrediënten
voor ca 20 koekjes
160 gram | Panash pannenkoekmix Gember & Citroengras |
200 gram | suiker |
110 gram | boter of margarine |
110 gram | gedroogde kokosvlokken |
1 theelepel | baking soda |
4 eetlepels | havermelk |
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Boter en suiker mixen tot een glad geheel. In een tweede kom, de Panash pannenkoekmix, kokosvlokken en baking soda mengen. Voeg de droge en natte ingrediënten nu voorzichtig samen. Voeg de havermelk toe om een mooi en stevig deeg te krijgen. Begin met twee eetlepels havermelk en voeg meer toe indien nodig. Bakpapiertje op een bakplaat en dan kleine bolletjes (ca. 20) van de deeg maken. Voorzichtig aandrukken tot een plat koekje. Na 12 min uit de oven en laten afkoelen.
Het recept vind je ook op de leaflet op de pannenkoekmix Gember & Citroengras.
De foto is gemaakt door onze ambassador @stefanie_getsfit. Meer foto's en artikelen van haar vind je op haar blog.
Dit recept gemaakt?
Tag @panashpancakes op Instagram en gebruik hashtag #panashpancakes