Yespers neemt Panash over
Sharing is Caring - Panash Blog

Yespers neemt Panash over

Den Haag, 4 jan 2022. Yespers en Panash hebben overeenstemming bereikt over de overname, per 3 januari jl, van alle activiteiten van Panash.

“De biologische pannenkoeken en bakmixen van Panash bieden een bijzonder smaakvolle en innovatieve aanvulling op het bestaande schap" zegt Joost Castenmiller van Yespers. Ashwien Bisnajak van Panash heeft deze opening goed gezien en we zien dan ook veel mogelijkheden om de distributie verder uit te breiden. Want wie eet er nu het liefst niet elke dag pannenkoeken?

Ashwien van Panash vult aan: “Grote innovaties op het gebied van bakproducten zijn er maar weinig en ik wist dat er meer mogelijk was. Ik wilde meer gezonde opties. Minder suiker, zonder dierlijke producten en biologisch, zonder in te leveren op smaak. Puur Panash." De liefde voor pannenkoeken blijft en Ashwien zal nog blijven werken voor Panash, terwijl de dagelijkse leiding in handen komt van Joost Castenmiller en Stefan Baecke.

“Wij houden zelf ook erg van innovatie, dat hoort bij Yespers" gaat Stefan Baecke verder. “Innovatie op smaak en producten én innovatie op ons voedselsysteem. Want dat is ons doel, een voedselketen die én inclusief én duurzaam is. Daarom past Panash poed bij ons. De ingrediënten die we beiden gebruiken in onze producten sluiten mooi aan en bieden voor beide merken én de nieuwe voedselketen die we nastreven, mooie kansen om de transitie te versnellen."

Over Yespers:

Ons eten moet weer waardevol worden! Dat betekent een nieuw voedselsysteem waarbij we inclusiviteit (mensen] en duurzaamheid (planeet] bij elkaar brengen. Met lekkere en innovatieve producten verbinden we consumenten aan lokale boeren en producenten en bouwen ingrediënt voor ingrediënt aan de nieuwe voedselketen. Nieuwe Natuur gaat over én én!

Over Panash:

Panash is ontstaan vanuit een grote liefde voor alles wat met eten te maken heeft. Lekkere recepten, verse producten, smaakvolle kruiden en gezelligheid. Panash gelooft dat de Nederlandse traditie van pannenkoeken eten toe is aan een upgrade. Met verantwoorde pannenkoeken keert Panash het pannenkoeken-tij. For the love of pancakes! #panashpancakes

Reageer

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven *