thuiswerkpakket van Panash
Sharing is Caring - Panash Blog

Panash bakmixen als thuiswerkpakket of relatiegeschenk 🎁

Niet alleen op Complimentendag of Secretaressedag verdienen collega’s of werknemers extra aandacht. Of ze nu thuiswerken of op de werkvloer, met een kleine blijk van waardering breng je een glimlach op het gezicht van iemand die het zo verdient. Panash kan je hiermee met liefde helpen. 

Bakken herontdekt

Afgelopen jaar hebben veel keukenprinsen en -prinsessen hun liefde teruggevonden voor het bakken. Mensen zijn massaal de keuken in gedoken. Afgelopen jaar zijn er bij de KvK bijvoorbeeld maar liefst 6% meer inschrijvingen geweest voor brood- en banketbakkers. Dit is meer dan de afgelopen vier jaar bij elkaar! 

thuiswerkpakket Panash

Waardering met een thuiswerkpakket of relatiegeschenk

Ook de pannenkoek beleeft een heropleving. Pannenkoeken eten hoort echt bij een verwenmomentje of een samenzijn waar je blij van wordt. Met het fraai ontwerp van de verpakking van Mara Witteman zijn onze pannenkoekmixen een ideaal geschenk; al voordat je begint te eten, krijg je een blij gevoel.

De bijzondere smaakcombinaties maken het een uniek cadeau in een thuiswerkpakket of relatiegeschenk. Een leuke bijkomstigheid is dat het duurzame blik goed herbruikbaar is.

Verras je personeel of relaties

Al vanaf het moment dat we zijn opgericht, zijn bedrijven geïnteresseerd om een Panash mix toe te voegen aan hun giftbox. Zo konden we medewerkers van Odin De Nieuwe Band verblijden met twee mixen in het kerstpakket, kon je een Panash mix vinden in de Happy Spring Box van Living The Green Life en zaten we in de verrassing box van Glamour.

Je ziet; heel verschillende soorten bedrijven. De eerste aanvragen voor deelname aan kerstboxen zijn al binnen. Pannenkoeken cadeau geven is toch een ultiem gebaar van waardering.

thuiswerkpakket of relatiegeschenk

Originele pakketten voor elk budget

Losse Panash mixen worden vaak gekocht om cadeau te geven. Via de webshop kan je altijd een persoonlijke tekst toe laten voegen en/of een gift wrap. Het is een klein gebaar, goed betaalbaar en weer eens wat anders dan een bos bloemen of een fles wijn.

In onze webshop bieden we cadeauboxen aan, in verschillende prijsklassen. Van een box met een kleine jute tas, een pannenkoek boek en een pannenkoekmix tot aan een box met 6 verschillende bakmixen. Voor ieder wat wils. Voor speciale dagen maken  we  themaboxen. Dit jaar hadden we bijvoorbeeld een paasbox en een moederdag box.

Altijd het juiste cadeau!

Verder stellen we dus giftboxen op maat samen in overleg met de klant. Bijvoorbeeld een leuke bak-set met schort of een complete Cake-en Muffin bak-set. Niets is te gek, alhoewel we wel een voorkeur hebben voor kwaliteitsproducten.

We kunnen thuiswerkpakketten en relatiegeschenken in kleine en grote aantallen verzorgen voor elk budget en op maat samengesteld. We kunnen alles verzenden naar één adres of naar meerdere adressen. Vraag naar de mogelijkheden. Uiteraard maken we een goede prijs bij grotere hoeveelheden.

Reageer

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven *